Společenství škol:
Mateřská škola
Základní škola
Gymnázium
Střední odborná škola
Univerzita
Kurzy
 

O TURNAJI

Zveme vás na 7. ročník turnaje O pohár Vysoké školy finanční a správní.

Turnaj je určen studentům středních škol a gymnázií. Družstva mohou být chlapecká, dívčí nebo "mix". Jedinou podmínkou je dosažení věku 15 let a respektování pravidel turnaje. Záštitu nad touto sportovní akcí převzal fotbalový klub Bohemians Praha 1905.

Turnaj je zdarma. 

 

KDY?

V úterý dne 15.5.2018, od 8:00 do 14:00hodin.

 

KDE?

Turnaj proběhne ve sportovní hale Děkanka, Děkanská vinice I. 987/5, Praha 4 140 00 -kousek od metra Pražského povstání.

 

HERNÍ SYSTÉM TUNRNAJE

Hrací čas v základních skupinách je 15 minut hrubého času. Hraje se herní systém 5+1 s hokejovým systémem střídání. V týmu může být maximálně 12 hráčů, pro které budou připraveny ceny v případě umístění na prvních 3 místech v turnaji.

 

Ze skupiny postupují přímo týmy umístěné na 1. a 2. místěCelkové pořadí zbylých týmu se určí podle výšky skóre mezi skupinami.

 

PRAVIDLA A ROZHODČÍ

Turnaj se bude hrát podle pravidel futsalu s úpravami. Změna hracích časů i pravidel je vyhrazena. Vše bude upřesněno nejpozději v den konání na počátečním brífingu! Utkání budou řídit rozhodčí s licencí, kteří mají zkušenosti z předchozích ročníků.

Postupový klíč:

Vítězství v utkání základní skupiny znamená 3 body do tabulky, remíza 1 bod a porážka 0 bodů. Získají-li dva nebo více týmů po odehrání skupin stejný počet bodů, pak o dalším postupu a pořadí rozhoduje:

  • počet dosažených bodů
  • vzájemné utkání 
  • celkový počet vstřelených branek ve skupině
  • los

Nerozhodný stav: 

Po remíze ve vyřazovacích bojích a v zápase o 3. místo následuje penaltový rozstřel. 

DALŠÍ UŽITEČNÉ POKYNY

Čekací doba:

Každý tým je povinen se dostavit ke svému utkání včas. Maximální čekací doba je 2 minuty. Poté následuje kontumace 0:3 v neprospěch opozdivšího se týmu. V případě dvou kontumací v řadě bude dané družstvo vyloučeno z turnaje a výsledky budou anulovány.

Šatny, rozcvičení a barvy dresů:

V hale jsou šatny, ve kterých nedoporučujeme ponechávat žádné osobní věci a cennosti. Pořadatel ani provozovatel haly neručí za ztráty v průběhu celého turnaje.

Zdravotní zabezpečení:

Všichni účastníci startují v turnaji na vlastní nebezpečí. Pořadatel doporučuje mít u sebe průkaz zdravotní pojišťovny. V hale bude po celou dobu turnaje zdravotní služba pro případ první pomoci a ošetření drobných zranění.

Stolek:

Veškeré informace rádi podáme u stolku časoměřičů. Ve svém vlastním zájmu sledujte výsledkové listiny a rozpisy v hale. Pořadatel si vyhrazuje právo provést případné změny, bude-li to situace vyžadovat. 

(c) 2012-2020 Vysoká škola finanční a správní, a.s., Estonská 500, Praha 10, 101 00 administrace