section

Informace o studiu

Délka studia: 2 roky

Jazyk výuky: Anglický

Struktura programu: Pouze studenti zapsaní do akreditovaného magisterského/inženýrského studia na VŠFS se mohou přihlásit do tohoto speciálního rozšířeného studijního programu. Navazující magisterská/inženýrská VŠFS část studia může být studována v jazyce anglickém nebo českém. MBA část studia je pouze v jazyce anglickém.

MBA část Double Degree M tvoří 16 modulů. Každý čtvrt rok absolvujete 2 moduly, které jsou složeny ze 2 víkendových soustředění a 10 týdnů online výuky. On-line výuka probíhá skrze diskuzní fóra, práce na projektech a vzájemnou interakci studentů a vyučujícího skrze unikátní výukovou platformu Brightspace. Tempo a čas online výuky si řídíte sami. Víkendová soustředění probíhají v sobotu a neděli, máte možnost osobně se setkat s vyučujícím a vašimi spolužáky. První workshop probíhá v Praze v budově univerzity, druhý je online. 

VŠFS část Double Degree M je ovlivněna rozhodnutím studenta, zda-li si přeje studovat formou prezenčního či kombinovaného studia.
Prezenční studium probíhá od pondělí do čtvrtka.
Kombinované studium probíhá jednou za čtrnáct dnů v pátek a v sobotu (tato víkendová výuka se obvykle nepřekrývá s MBA výukou).

Systém hodnocení MBA části studia: Hodnocení se skládá z aktivit na prezenčním soustředění, v on-line výuce a vyhotovených úkolů. Student musí průběžně dosahovat průměrné známky minimálně 3.0, což je ekvivalent 87 %.

Oblast zaměření programu:
MBA specializace jsou následující: Global Management, Marketing, Finance.
Kombinace pro Double Degree M:
Ekonomika a management (v ČJ nebo AJ) + MBA se specializací na Global Management (pouze v AJ)
Nová média a marketingová komunikace (v ČJ nebo AJ) + MBA se specializací na Marketing (pouze v AJ)
Právo v podnikání (pouze v ČJ) + MBA se specializací na Global Management (pouze v AJ)

Zájemci o Double Degree M mohou americké studium zkombinovat s dalšími programy na VŠFS (pro více informací prosím kontaktujte MBA/BSBA kancelář).


Získaný titul:
Magisterský titul Ing. nebo Mgr. udělený VŠFS a uznávaný v celé EU
&
Master of Business Administration (MBA) udělený City University of Seattle (USA) a uznávaný v USA i mezinárodně

Termín pro podání přihlášky:
Do naplnění kapacity