section

Double Degree M

 

CityU VSFS   

Double Degree M je koncipován pro uchazeče o magisterské/inženýrské studium na VŠFS, kteří chtějí získat něco víc. Tento studijní program vás připraví na vstup do současného obchodního světa, který je často nepredikovatelný a plný změn. Jako student zažijete část výuky vedenou západním stylem, rozšíříte si své dovednosti a vědomosti, úroveň vaší angličtiny se několikanásobně zvýší. Na globálním trhu práce získáte jasnou konkurenční výhodu.

Double Degree M je kombinací akreditovaného navazujícího studia na VŠFS a MBA studijního programu organizovaného ve spolupráci se City University of Seattle (U.S.A.). Úspěšný absolvent po zakončení dvouletého studia získá dva tituly. VŠFS uděluje titul Ing./Mgr., CityU uděluje titul MBA.

VŠFS nabízí Double Degree M v následující kombinaci:
Ekonomika a management + MBA se specializací na Global Management
Nová média a marketingová komunikace + MBA se specializací na Marketing
Právo v podnikání + MBA se specializací na Global Management

MBA část studia si můžete přizpůsobit svým profesním cílům skrze tzv. studijní specializace z výběru:  Management, Marketing, Finance.

Double Degree M vás připraví na vedoucí pozice v podnikovém managementu nebo fungování vlastního podnikání. Studijní program byl vyvinut ve spolupráci se zástupci klíčových průmyslových odvětví, kteří poskytli cenné informace, čemu musí současní lídři obchodního světa rozumět. Během studia MBA programu posílíte své interpersonální dovednosti, schopnost rozhodovat se, kriticky pracovat s informacemi, zvýšíte své kulturní povědomí, znalost technologií, udržitelných obchodních praktik, obchodního plánování a inovativního myšlení. Studiem získáte vůdčí a analytické schopnosti potřebné k řízení obchodní jednotky nebo organizace.