section
Přijměte výzvu a ověřte si své schopnosti

Přijměte výzvu a ověřte si své schopnosti

30.09.2013

Vyzkoušejte si roli manažera v největší manažerské soutěži na světě Global Management Challenge. Sestavte svůj tým a vyzvěte studenty z celého světa. Získáte unikátní možnost ověřit si teoretické znalosti ze školy v praxi a zkušenosti v klíčových oblastech řízení virtuální firmy. Vítěz české edice navíc získá bezplatné studium MBA a možnost reprezentovat ČR na světovém finále v ruském Soči. Registrace soutěže končí 30. října 2013, tak neváhejte!
Global Management Challenge nabízí ještě víc! V této soutěži založené na počítačové simulaci strategického řízení firmy si nejenom posílíte své kompetence a naučíte se pracovat v týmu, ale budete mít přímou možnost seznámit se zblízka s řízením firmy, která bude vaším patronem. A to už je skutečná výzva, neboť minulé ročníky nám dokazují, že řada účastníků v minulosti obdržela od firemních patronů nabídku zaměstnání. Global Management Challenge se tak může stát prvním krokem vaší kariéry. Další podrobnosti i registrační formulář naleznete na www.vsfs.cz/gmccz.

 

 

Studenti VŠFS využijte své příležitosti
a přijměte výzvu

Největší manažerská soutěž na světě Global Management Challenge je otevřena i pro vás. Přijďte 15. října 2013 ve 14:00 hod. do učebny E230
a dozvíte se víc!