section
Soutěž o vstupenky na FEBIO

Soutěž o vstupenky na FEBIO

01.03.2011

 

VŠFS vyhlašuje soutěž o vstupenky na filmový festival Febiofest Praha 2011. Nafoťte zábavnou fotografii nebo vytvořte krátké video s libovolnou filmovou tématikou a zapojte se do soutěže o vstupenky na filmový festival Febiofest Praha 2011.

Soutěž začíná 1. 3. 2011 a končí 18. 3. 2011.  První desítka nejúspěšnějších děl bude vyvěšena na stránce www.zavislinavedomostech.cz. Vyhrávají autoři 3 nejúspěšnějších příspěvků.

VŠFS je partnerem Musicfestu, který probíhá od 25. 3. do 1. 4. jako doprovodný program Febiofestu. Program naleznete zde.

Jak soutěžit?

  1. Vytvořte zábavnou fotografii nebo video s filmovou tématikou.
  2. Zašlete toto své dílo společně se svými kontaktními údaji (jméno, příjmení, email, telefon) na emailovou adresu: soutez@vsfs.cz.
  3. Do 24 hodin Vaše dílo zveřejníme na facebooku na fanpage Vysoké školy finanční a správní.
  4. Uživatelé Facebooku následně budou moci hlasovat o nejkreativnější fotografii či video.

Jak hlasovat?

  1. Jděte na fanpage Vysoké školy finanční a správní.
  2. Potvrďte, že se Vám líbí stránky VŠFS (bez tohoto kroku nemůžete hlasovat).
  3. V galerii vystavených fotografií a videí prolistujte všechny složky a najděte dílo, které se Vám nejvíce líbí.
  4. Nejlepší fotografii či video označte "To se mi líbí".
  5. Hlasovat můžete pro neomezený počet fotografií či videí.

Pravidla soutěže:

  1. Vysoká škola finanční a správní, o.p.s. (dále jen „VŠFS“) pořádá soutěž o nejúspěšnější fotografii či video s filmovou tématikou.
  2. Zasláním fotografie či videa (dále jen „dílo“) na emailovou adresu: soutez@vsfs.cz potvrzuje soutěžící svůj souhlas s pravidly této soutěže. Zároveň bude zaslané dílo vystaveno na Facebooku ve fotogalerii či videogalerii.
  3. Každý, kdo tento profil na Facebooku navštíví, může označit dílo, které se mu nejvíce líbí. Hlasovat lze pro neomezený počet fotografií či videí.
  4. Vítězí 3 soutěžící, jejichž dílo se bude líbit největšímu počtu lidí. První desítka nejúspěšnějších děl bude vyvěšena na stránce www.zavislinavedomostech.cz.
  5. Každý ze 3 vítězných soutěžících obdrží 4 volné vstupenky na Febiofest Praha 2011.
  6. Pokud kterékoliv dílo z jakéhokoliv důvodu provozovatel sítě Facebook smaže, končí automaticky účast tohoto díla v soutěži a hlasy, které mu byly uděleny, propadávají.
  7. VŠFS si vyhrazuje právo dílo nepřijmout do soutěže.
  8. Zasláním díla uděluje soutěžící VŠFS souhlas se zpracováním svých osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Tímto krokem bere soutěžící na vědomí, že může na základě tohoto souhlasu obdržet obchodní sdělení týkající se nabídky VŠFS. Pokud si soutěžící nepřeje dostávat taková obchodní sdělení, je možné tuto skutečnost sdělit VŠFS prostřednictvím zástupce VŠFS J. Pikla (jan.pikl@vsfs.cz).
  9. Zasláním díla stvrzuje soutěžící fakt, že je autorem díla a uděluje VŠFS na neomezenou dobu právo zveřejnit toto dílo nejen na sociální síti Facebook v případě úspěchu v soutěži (viz bod 4), ale dále i na webových stránkách www.vsfs.cz a www.zavislinavedomostech.cz.
  10. Soutěž bude zahájena dne 1. 3. 2011 a hlasovat je možné do 12:00 hodin 18. 3. 2011, kdy bude soutěž oficiálně uzavřena.
  11. Nejpozději dne 21. 3. 2011 bude výherce soutěže kontaktován zástupcem VŠFS a bude mu předána výhra.