section
Pracovní veletrh

Pracovní veletrh

25.02.2011

Mimořádný úspěch zaznamenal první pracovní veletrh pořádaný dne 23. února 2011 Vysokou školou finanční a správní. Kongresové centrum, v němž probíhaly prezentace jednotlivých partnerů, kteří se veletrhu zúčastnili, bylo zaplněné do posledního místa. S firemní strategií v oblasti HR i konkrétní nabídkou, kterou firmy připravily pro případné uchazeče o zaměstnání, vystoupili Ing. Michal Knapp, předseda představenstva a generální ředitel OVB Allfinanz, a.s.; Mgr. Petr Skalický, ředitel agentury Praha ze společnosti Kooperativa, pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group; Mgr. Ivana Dubová, specialista pro nábor z Centra sdílených služeb – Personalistika společnosti AutoCont CZ a.s.; Mgr. Šárka Spáčilová, HR Manager z Raiffeisen Bank, a.s. a dr. Pavel Doležal ze Zlaté koruny. Na závěr přednášek byli z řad posluchačů vylosováni výherci hodnotných cen, které darovala společnost Czech Computer.

Veletrh pokračoval v dalších prostorách univerzity, kde měly jednotlivé firmy postavené stánky. Svůj stánek ve foyeru Kongresového centra měla i Česká informační agentura (www.cianews.cz), soukromá tisková agentura specializující se na ekonomiku a trhy České republiky. Na jednotlivých stáncích panoval až do konce veletrhu čilý ruch a lze tedy předpokládat, že někteří ze studentů či absolventů našli na veletrhu pracovních příležitostí svého budoucího zaměstnavatele.

Fotografie z akce
foto: Daniel Hamerník, DiS. 

dsc_8532.jpg dsc_8566.jpg dsc_8630.jpg dsc_8579.jpg dsc_8646_1.jpg dsc_8652.jpg dsc_8656.jpg dsc_8710.jpg dsc_8692.jpg

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in D:\Inetpub\webs\1284_web\www\2017\obsah\stranky\zpravy.php on line 101

Fotogalerie ( snímků)