section
Fotografická soutěž pro účastníky zahraničního studijního programu Erasmus+

Fotografická soutěž pro účastníky zahraničního studijního programu Erasmus+

20.07.2017

Studenti a absolventi vysokých škol, kteří se zúčastnili zahraničního pobytu v rámci programu ERASMUS, mají možnost zapojit se do fotografické soutěže. Tu pořádá středisko Europe Direct Most.

Vzdělávací zahraniční program ERASMUS+ slaví v letošním roce 30 let svého fungování. Za tuto dlouhou dobu se programu zúčastnili tisíce studentů, kteří díky finanční podpoře EU vycestovali do zahraničních univerzit po celé Evropě. Ročně Evropská unie přispěje na tento program pro podporu mladých více než dvěma miliardami Euro.

Informační centrum Europe Direct Most připravilo pro absolventy ERASMUS+ fotografickou soutěž. Zúčastnit se můžete zasláním svých nejlepších fotografií společně s popiskem, názvem zahraniční země a univerzity, ve které jste program ERAMUS absolvovali. Celkově je možné zaslat až tři soutěžní fotografie, a to nejpozději do 15. září. Fotografie lze zaslat na mail: ed-most@vsfs.cz nebo na Facebookový profil Europe Direct Most. Soutěží se o zajímavé ceny, např. o outdoorovou akční kameru.

Podrobnější informace o soutěži a dalších akcích, které středisko Europe Direct pořádá, naleznete na webu ED Most a Facebooku. Na září centrum chystá veřejností velmi oblíbený bezplatný kurz francouzského jazyka. Středisko Europe Direct Most působí od roku 2007 a od této doby uspořádalo pro veřejnost několik stovek akcí, soutěží, či nejrůznějších besed. Letos středisko slaví 10 let od svého založení a v prostorách Vysoké školy finanční a správní v Mostě je možné si prohlédnout výstavu fotografií mapující jeho historii.