section
Vysoká škola finanční a správní rozšiřuje mezinárodní spolupráci

Vysoká škola finanční a správní rozšiřuje mezinárodní spolupráci

05.04.2017

V březnu 2017 delegace naší univerzity tvořená prorektorem Romanem Mentlíkem a vedoucím týmu MBA Petrem Částkou navštívila několik významných univerzit v Indii a současně jednala na Velvyslanectví ČR v Díllí. Hlavním cílem cesty do Indie bylo rozšíření partnerství a představení nových vzdělávacích projektů, které by umožnily další spolupráci.

O tom, že má spolupráce s indickými univerzitami velkou perspektivu, svědčí i fakt, že jsme ve čtvrtek 30. března 2017 uvítali na půdě VŠFS skupinu studentů jedné z dalších tamních univerzit. Pro studenty, kteří se zajímají o možnost studia na VŠFS, bylo připraveno oficiální přivítání a prezentace o našich studijních programech. Seznámili jsme je s evropským a českým vzdělávacím systém, možnostmi studia a pracovních příležitostí v zahraničí, ale také s krátkými intenzivními programy jako jsou letní a zimní školy, které VŠFS pořádá. Studenti projevili velký zájem o studium Joint Degree a MBA program, které jsou organizovány ve spolupráci s City University v Seattlu (USA).

Budeme skutečně rádi, pokud se předjednané spolupráce uskuteční a my v nadcházejícím akademickém roce přivítáme první skupiny indických studentů.