section
Všichni na palubu!

Všichni na palubu!

04.06.2013

Ve středu 22. května 2013 pořádala VŠFS jedno ze svých tradičních setkání absolventů, které je okamžikem, kdy mohou bývalí studenti zavzpomínat na svá studia a přitom se setkat se svými pedagogy a kamarády.

 

Sešlo se bezmála 160 hostů a nedokázalo je odradit ani deštivé a nepříliš vlídné počasí. Naše „náram, náram kocábka“ plula v rytmu havajských písní a program byl doplněn výborným jídlem a pitím a především dobrou náladou. Jedním z překvapení večera bylo slosování lístků, které účastníci plavby získali pří zakoupení květinového věnce. Získat mohli krásné ceny, mezi ty hlavní patřil tradiční oběd s paní rektorkou v luxusní restauraci, kniha „Svět srdcem Bohuslavy Šenkýřové“ s věnováním nebo exklusivní balení kávy Veronia.


Celkový výtěžek z prodeje věnců přinesl krásných 18.800 Kč. Tento finanční obnos poputuje do stipendijního fondu VŠFS, který je určen nadaným, ale hendikepem omezeným studentům.


Samotný závěr plavby byl korunován velkolepým ohňostrojem, který vylákal všechny účastníky plavby na palubu. Zkrátka a dobře, i letošní sraz absolventů se povedl, a to není jen náš názor. Soudíme tak podle desítek spokojených a usměvavých lidí, kteří si plavbu parníkem Vyšehrad užili. Nezbývá nic jiného než se těšit na další setkání v příštím roce.