section
Panelová diskuze Fúze a akvizice

Panelová diskuze Fúze a akvizice

16.05.2008

Na půdě Vysoké školy finanční a správní proběhla ve středu 14. května 2008 již druhá panelová diskuse, tentokrát na téma „Fúze a akvizice v dnešním globalizujícím se světě“.

Skvěle obsazeného panelu se za školu vedle moderátora a organizátora Petra Budinského, prorektora pro obchod a vnější vztahy, zúčastnil Antonín Kubíček, iniciátor diskuse a vedoucí katedry Bankovnictví, finančního investování a pojišťovnictví. Pozváni přijali i Lubor Žalman, předseda představenstva a generální ředitel Raiffeisenbank, Vladimír Schmalz, ředitel ČEZ pro fúze a akvizice a Josef Kotrba, partner společnosti Deloitte. Moderátor diskuse P. Budinský uvítal v prostorách nového kongresového centra okolo 70 účastníků, z nichž většinu tvořili studenti. Prezentace jednotlivých vystupujících vzbudily mezi posluchači mimořádný ohlas a následná diskuse byla velmi podrobná a otevřená. Z drobného průzkumu mezi studenty, kteří se diskuse zúčastnili, vyplynulo, že podobné akce velmi vítají a považují je za podstatné obohacení výuky.

V panelových diskusích bude VŠFS pokračovat již na podzim. Jedním z prvních témat, které se budou realizovat jsou Zahraniční politika ČR a Předsednictví ČR v Evropské unii.

 

klikněte pro větší obrázek klikněte pro větší obrázek

klikněte pro větší obrázek klikněte pro větší obrázek

Celá fotogalerie (22 snímků) 
 

Fotografie z panelové diskuze
foto: Daniel Hamerník, DiS.