section
VŠFS ZÍSKALA AKREDITACI ZKOUŠKY O PODNIKÁNÍ NA KAPITÁLOVÉM TRHU

VŠFS ZÍSKALA AKREDITACI ZKOUŠKY O PODNIKÁNÍ NA KAPITÁLOVÉM TRHU

29.06.2018

Přijďte si k nám složit zkoušku o podnikání na kapitálových trzích, první termíny otevíráme již v červenci! Zkoušky budou realizovány nejen v sídle Vysoké školy finanční a správní v Praze, ale i po celé České republice dle přání našich klientů.

Vysoká škola finanční a správní získala od České národní banky akreditaci zkoušky podle zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších předpisů.

Od 3. 1. 2018 zavádí novela zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu povinnost distributorů na kapitálovém trhu prokazovat své odborné znalosti a dovednosti prostřednictvím odborné zkoušky, kterou je možné vykonávat pouze u akreditované osoby Českou národní bankou.

Zkouška je určena pro investiční zprostředkovatele, vázané zástupce investičního zprostředkovatele, obchodníky s cennými papíry a vázané zástupce obchodníka s cennými papíry.

Účinnost zákona také stanovuje lhůtu pro prokázání odborných znalostí a dovedností, pro všechny povinné osoby, k vykonání odborné zkoušky v délce 24 měsíců, tj. nejdéle do 3. 1. 2020. Úspěšný účastník obdrží Osvědčení o úspěšném vykonání odborné zkoušky.

Neváhejte a přihlaste se u nás: 

https://www.vsfs.cz/index.php?id=2425-podnikani-na-kapitalovem-trhu-investice

 

 

 

06-2018_zkouska_podnikani_na_kapitalovem.jpg