section
Slavnostní ukončení Univerzity třetího věku ve studijním středisku VŠFS v Karlových Varech

Slavnostní ukončení Univerzity třetího věku ve studijním středisku VŠFS v Karlových Varech

29.05.2018

Dne 23. 5. 2018 se konalo za přítomnosti děkana Fakulty právních a správních studií Eduarda Bruny slavnostní ukončení Univerzity třetího věku.

Absolventy uvítala ředitelka studijního střediska Lenka Chlebková společně s Lenkou Bílou a Radkem Trousilem, kteří se na organizaci vzdělávacího programu ve středisku podílejí. Přítomné poté oslovil děkan, který jménem rektorky Bohuslavy Šenkýřové zdůraznil stálou podporu univerzity pro budoucí realizaci tohoto typu vzdělávání. Součástí programu byla prezentace informující zájemce o tématech nabízených v příštím akademickém roce, jejímž prostřednictvím se přítomní navíc seznámili s nabízenými obory a nejnovějšími aktivitami VŠFS v oblasti kultury a sportu.

Náměstek Magistrátu města Karlovy Vary Jiří Klsák připravil pro absolventy vzdělávacího modulu Historie Karlovarska krásný dárek – cenné publikace vztahující se k jeho přednáškám.

Ceremoniál završilo předání osvědčení o absolvování a studentská hymna Gaudeamus igitur, kterou si účastníci s chutí zazpívali.

VŠFS se snaží každoročně obohatit studium seniorů o nová zajímavá témata, v budoucím akademickém roce to bude mj. cyklus přednášek zaměřených na trénink paměti. Věříme, že dosavadní úspěšná realizace Univerzity třetího věku bude stejně úspěšně pokračovat i v příštích letech.

u3v_slavnostni_zakonceni_23_5_2018.jpg u3v_slavnostni_zakonceni_ii_23_5_2018.jpg u3v_slavnostni_zakonceni_iii_23_5_2018.jpg u3v_slavnostni_zakonceni_iv_23_5_2018.jpg u3v_slavnostni_zakonceni_v_23_5_2018.jpg