section
Gratulujeme! Rektorka Bohuslava Šenkýřová Manažerkou roku 2008.

Gratulujeme! Rektorka Bohuslava Šenkýřová Manažerkou roku 2008.

17.04.2009

Vítězové 16. ročníku soutěže Manažer roku byli vyhlášeni dne 16. dubna 2009 během slavnostního Dne úspěšných manažerů a firem v pražském paláci Žofín. Titul Manažerka roku získala rektorka Vysoké školy finanční a správní Bohuslava Šenkýřová, která se současně stala manažerem odvětví – vysokoškolské vzdělávání. V celkovém Top ten se umístila na pátém místě jako jediná žena.

„Od včerejšího vyhlášení, které bylo v přímém přenosu vysíláno na ČT 24, jsem obdržela velké množství SMS a e-mailů od kolegů z VŠFS a BA, od studentů a absolventů i od řady přátel a partnerů školy. Moc mě to potěšilo a všem upřímně děkuji.“, komentovala B. Šenkýřová doslova lavinu gratulací, které od včerejšího ceremoniálu obdržela.

V rámci soutěže Manažer roku jsou voleny osobnosti, které svým osobním přínosem výrazně pomohly k úspěchu své firmy a přispěly k rozvoji odvětví, v němž působí. Uchazeči mohou působit ve státních i soukromých společnostech, manažerskou funkci ovšem musí zastávat alespoň tři roky a sídlo jejich společnosti se musí nacházet na území České republiky. Nominovaní manažeři procházejí několikastupňovým na sobě nezávislým hodnocením, během kterého jsou posuzovány nejen ekonomické úspěchy firem, v nichž vykonávají své funkce, ale také jejich osobní kvality a schopnosti. Letos byla posuzována mimo jiné také kvalita strategií, které manažeři zvolili k překonání celkově nepříznivé ekonomické situace, a důraz byl kladen na zhodnocení kvality rozvoje lidských zdrojů ve firmách, ve kterých manažeři působí.
(převzato z tiskové zprávy Manažerského svazového fondu) 

Video záznam rozhovoru s Bohuslavou Šenkýřovou
Video záznam z předávání cen

Fotografie z akce
foto: Daniel Hamerník, DiS.

Celá fotogalerie (76 snímků)

dsc_4543.jpg dsc_4482.jpg dsc_4707.jpg dsc_4002.jpg dsc_3755.jpg dsc_4028.jpg dsc_4247.jpg dsc_4615.jpg