section
Evropská komise udělila VŠFS prestižní certifikát ECTS Label

Evropská komise udělila VŠFS prestižní certifikát ECTS Label

20.12.2013

Evropská komise udělila VŠFS jako první soukromé vysoké škole v České republice prestižní certifikát ECTS Label jako výraz ocenění univerzity za správnou implementaci a užití kreditového systému ve všech bakalářských i navazujících magisterských studijních programech a za správné poskytování informací o studijních programech, oborech a předmětech.

 

Certifikát ECTS Label je nejprestižnějším evropským oceněním v oblasti kvality terciárního vzdělávání, jeho získáním se VŠFS řadí k 11 renomovaným veřejným vysokým školám v České republice. Osvědčuje, že VŠFS splňuje náročná kritéria Evropské unie a dokládá připravenost VŠFS plnit všechny mezinárodní závazky vyplývající z Boloňské deklarace.


VŠFS je od roku 2011 rovněž držitelem certifikátu DS Label oceňující správné vydávání dodatku k diplomu všem absolventům zdarma v anglickém a českém jazyce, který odpovídá standardnímu modelu vytvořenému Evropskou komisí, Radou Evropy a organizací UNESCO / CEEPES.


Certifikáty ECTS Label a DS Label výraznou mírou podporují internacionalizaci univerzity a mobilitu studentů a jsou dokladem naplnění strategických cílů univerzity.