section
Slovenské Národní finále soutěže Global Management Challenge má své vítěze

Slovenské Národní finále soutěže Global Management Challenge má své vítěze

10.04.2013

Dne 26. 3. 2013 se konalo Národní finále 11. ročníku soutěže GMC, jejímž organizátorem pro Slovensko je Vysoká škola finanční a správní. Vítězný tým čeká souboj o světové prvenství ve finále, které se odehraje 16. – 19. dubna 2013 v rumunské metropoli Bukurešti.

Slovenské verze se zúčastnilo celkem 72 týmů, po pěti rozhodnutích prvního kola postoupilo do druhého kola 24 týmů, z nichž osm nejlepších postoupilo do národníhodo finále. Národní finále, které se konalo na půdě Vysoké školy manažmentu, rozhodlo o vítězi, který první místo získal s cenou akcie 1.563 EUR. Je jím smíšený pětičlenný tým, Fenix team, z Bratislavské vysoké školy práva, Univerzity Komenského, Slovenské technické univerzity v Bratislavě a Newton College, jmenovitě pak Juraj Privrel, Erik Schwarcz, Darina Šoková, Patrik Schwarcz, Matej Privrel, jehož patronem byl J&T.

Slavnostní vyhlášení výsledků se konalo 3. 4. 2013 v prostorách Hotelu Kempinski v Bratislavě. První cenu, studium MBA pro všechny členy týmu, věnovala Vysoká škola manažmentu/City University of Seattle. O další hodnotné a zajímavé ceny se postarali partneři soutěže. Do soutěže se zapojily týmy z celkem 8 vysokých škol a univerzit pod patronátem sedmi firem (OVB Allfinanz Slovensko, Zoznam.sk, Vysoká škola manažmentu/City university of Seattle, J&T, Deloitte, Accenture, IBM).”

 

 Záznamy z médií: