section
Vyhraj notebook Lenovo - soutěž pro návštěvníky veletrhu Gaudeamus Praha 2011

Vyhraj notebook Lenovo - soutěž pro návštěvníky veletrhu Gaudeamus Praha 2011

25.01.2011

Vyhraj notebook Lenovo - soutěž pro návštěvníky veletrhu Gaudeamus Brno 2010

 

Na fanouškovské stránce Facebooku Vysoké školy finanční a správní probíhá soutěž o nejzajímavější momentku z veletrhu Gaudeamus Praha 2011. Každý z návštěvníků má možnost nechat se vyfotit sám nebo se svými kamarády na stánku VŠFS číslo 39 v jakékoliv originální póze a své fotografie přihlásit do soutěže o multimediální notebook. Pro nejlepší fotky můžete hlasovat přímo na stránkách Facebooku VŠFS.

Svou šanci na výhru zvýšíte tím, že o svých fotkách řeknete i svým kamarádům a získáte jejich hlas!!!

Postup jak hlasovat:

  1. skoč na fanpage Vysoké školy finanční a správní (VŠFS)
  2. potvrď, že se Ti líbí stránky VŠFS (bez tohoto kroku nemůžeš hlasovat)
  3. v galerii fotografií si prolistuj všechny složky a najdi si fotografii, která se Ti nejvíce líbí
  4. u té nejlepší fotografie označ „To se mi líbí“
  5. hlasovat můžeš pro neomezený počet fotografií.

Soutěž skončí 16. 2. 2011 ve 12:00. Porota VŠFS vybere 10 fotografií s nejvíce hlasy a tato TOP10 bude zveřejněna ve fotogalerii na Facebooku VŠFS. Výherce bude kontaktován nejpozději 1. 3. 2011 zástupcem Vysoké školy finanční a správní a bude mu předána výhra. V případě rovnosti hlasů rozhodne o vítězi odborná porota složená ze zástupců VŠFS.

 

Pravidla soutěže

  1. Vysoká škola finanční a správní, o.p.s. (dále jen „VŠFS“) v rámci své prezentace na veletrhu Gaudeamus Praha 2011 pořádá soutěž o nejúspěšnější fotografii.
  2. Pokud se necháte vyfotit naším fotografem na stánku VŠFS a podepíšete souhlas s podmínkami soutěže, bude Vaše fotografie vystavena na Facebooku v galerii fotek z veletrhu Gaudeamus Praha na fan page VŠFS.
  3. Vaši kamarádi a přátelé, kteří tento profil navštíví, mohou označit fotku, která se jim nejvíce líbí.
  4. Vítězí soutěžící, jehož fotografie se bude líbit největšímu počtu lidí.
  5. Vítěz obdrží od VŠFS notebook.
  6. Pokud bude na vítězné fotografii najednou více osob, výhru obdrží předem označená osoba – tzv. vedoucí skupiny. Všechny ostatní osoby musí tuto skutečnost svým podpisem na tomto formuláři potvrdit.
  7. Je-li kterákoliv fotografie z jakéhokoliv důvodu smazána provozovatelem sítě Facebook, její účast v soutěži končí a udělené hlasy propadávají.
  8. Svým podpisem udělujete VŠFS souhlas se zpracováním svých osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Tímto krokem berete na vědomí, že můžete na základě tohoto souhlasu obdržet obchodní sdělení týkající se nabídky VŠFS. Pokud si nepřejete dostávat tato obchodní sdělení, je možné tuto skutečnost sdělit VŠFS prostřednictvím e-mailu provozovatele jan.pikl@vsfs.cz.
  9. Soutěž bude zahájena dne 25. 1. 2011 a hlasovat můžete do 12:00 hodin 16. 2. 2011, kdy bude soutěž oficiálně uzavřena.
  10. Nejpozději dne 1. 3. 2011 bude výherce soutěže kontaktován zástupcem VŠFS a bude mu předána výhra.