section
Vzdělávací programy pro realitní makléře

Vzdělávací programy pro realitní makléře

09.09.2021

VŠFS přichází se vzděláváním pro realitní makléře pod vedením předních expertů

Již více než rok realizuje naše univerzita zkoušky pro realitní zprostředkovatele na základě autorizace od Ministerstva pro místní rozvoj České republiky s tím, že většina realitních zprostředkovatelů se účastní i přípravného kurzu. Kurzy jsou zpravidla jednodenní (v prezenční nebo online formě), přičemž jejich absolvování výrazně zvyšuje pravděpodobnost úspěchu u zkoušky.

Jako novinku, která reaguje na poptávku po dalším vzdělávání, jsme se rozhodli připravit dva na sebe volně navazující vzdělávací programy:

  • Real Estate Specialist (R.E.S.) – je určený hlavně pro nováčky a pro ty, kteří chtějí mistrovsky ovládat základy spojené s realitami, dobře rozumět procesu prodeje nemovitostí, marketingu, katastru nemovitostí, hypotékám a financování nemovitostí, právní problematice atd.
  • Master of Real Estate (M.R.E.) – je jakousi nástavbou prvního programu a je zaměřený na ostřílené a zkušené matadory, kteří se chtějí zdokonalit v takových oblastech, jako jsou výkupy nemovitostí, development, investice, správa nemovitostí aj.

Jedná se o komplexní vzdělávací programy v rozsahu 100 vyučovacích hodin, které jsou zakončeny zkouškou před odbornou komisí, jejíž součástí je popis praktické situace a jejího řešení. Úspěšní absolventi obdrží osvědčení RES (Real Estate Specialist) a MRE (Master of Real Estate). Garanty vzdělávacích programů VŠFS jsou Ivana Cikánková a Josef Kříženecký.

Již nyní evidujeme o tyto kurzy následného vzdělávání vysoký zájem ze strany uchazečů. První termíny konání vzdělávacích programů R.E.S. a M.R.E. jsou od 2. října 2021 do 8. prosince 2021, každý týden v úterý od 15:00 do 18:00 a ve středu od 9:00 do 15:30.

Celý článek "VŠFS přichází se vzděláváním pro realitní makléře pod vedením předních expertů" od Petra Budinského, stejně jako články "Realitní makléř? Odborník s citem pro diplomacii" od Josefa Kříženeckého a "Zájem o odbornou zkoušku je velký. Makléři ji však nedostanou zadarmo" od ředitelky ICŽV Martiny Linhartové si můžete přečíst v časopisu Bankovnictví.

PDF Plná verze článků v časopisu Bankovnictví, 203 kB

vsfs_online-budinsky.jpg vsfs_online-krizenecky.jpg vsfs_online-linhartova.jpg