section
Aktuální informace o fungování univerzity

Aktuální informace o fungování univerzity

15.10.2020

Aktuální informace o fungování univerzity

Ani během nouzového stavu a platnosti mimořádných opatření vlády se život univerzity nezastavil. Od prvního dne rozvrhu je veškerá výuka převedena do on-line formy, týká se to všech přednášek, seminářů i cvičení a od 14. října 2020 i konzultací. Od tohoto týdne navíc nahráváme všechny přednášky, které budou do konce semestru uloženy na našem dokumentovém serveru v Informačním systému přístupném pouze pro studenty.

Usnesením Vlády ČR ze dne 12. října 2020 č. 1022 byla zamezena osobní přítomnost studentů na vysokých školách, tedy i ve všech budovách VŠFS s výjimkou zkoušek. Přesto existují místa, kde jsme i nadále připraveni studentům vyjít vstříc při osobní návštěvě: jedná se o studijní oddělení, pokladnu, prodejnu skript a knihovnu ve vymezených úředních hodinách. Knihovna je pro studenty otevřena dokonce v sobotu. Učebnice a skripta lze zakoupit také v naše e-shopu https://eshop.vsfs.cz/.

Jsme rádi, že jsme studentům, před nimiž jsou v listopadu státní závěrečné zkoušky, mohli rozeslat pozvánky k osobní účasti. Alespoň jedna významná součást akademického života si zachovává svou tradiční podobu.

Sledujte prosím svůj univerzitní e-mail, kam vám pravidelně zasíláme důležité informace.