section
Ples VŠFS 2010

Ples VŠFS 2010

19.01.2010

Tak jako každoročně zahájila Vysoká škola finanční a správní spolu s Bankovní akademií nový rok v gala. V sobotní podvečer 9. ledna 2010 se totiž, a poprvé i s benjamínky zastupujícími primu a kvintu osmiletého gymnázia BAG8, konal tradiční ples v prostorách Paláce Žofín.

Překvapením večera byla už moderátorská dvojice. Letos se totiž role sparing partnerky Petra Lesáka (nejenom známého moderátora, ale i studenta VŠFS) ujala sama rektorka školy Bohuslava Šenkýřová. S energií a živostí sobě vlastní tak nahradila tiskovou mluvčí VŠFS, která pár hodin před plesem onemocněla. Netradiční, ale zábavná moderátorská dvojice na pódium postupně uváděla všechny skvělé interprety: zpěváky Zbyňka Drdu, nejenom vítěze třetího ročníku Česko hledá Superstar, ale také studenta VŠFS, a Viki Matušovovou, nový objev česko-slovenské hudební scény, tanečníky Lucii Hunčárovou (studentka VŠFS) a Jana Ondera (vítěz druhé řady soutěže StarDance) a konečně i očekávanou hvězdu večera hitmakera a zpěváka Dalibora Jandu. Ten svým typickým chraplákem rozezpíval celý Žofín a po svém vystoupení ještě v šatně rozdával autogramy.

V Rytířském sále atmosféru vytvářela fantastická cimbálovka Jožky Šmukaře a o hudební tečku se téměř před půlnocí postarali Brouci Band, kteří svým revivalovým minikoncertem plným hitů slavných Beatles, roztančili i ty z tanečníků, kteří už na tanec pro sobotní noc chtěli zapomenout. Ples roku 2010 je za námi, ale plesový výbor už teď přemýšlí, jakou hvězdu pozvat na ten příští. Těšíme se, že se na něm opět potkáme a třeba i s těmi, kterým to letos nevyšlo.

 

Fotografie z akce
foto: Karel Žitňanský

Bohuslava Šenkýřová, Petr Lesák Jan Onder, Lucie Hunčárová Brouci Band Jiřina Jandová Viki Matušovová Dalibor Janda

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in D:\Inetpub\webs\1284_web\www\2017\obsah\stranky\zpravy.php on line 101

Fotogalerie ( snímků)