section
Přijímací pohovor z pohledu uchazeče i personalisty

Přijímací pohovor z pohledu uchazeče i personalisty

06.11.2014

Nenechte se zaskočit přijímacím pohovorem, ať už jste uchazeč nebo personalista.Přijímací pohovor patří k největším stresorům v našich životech. Vždyť jen fakt, že hledáte zaměstnání, je signálem velkých změn, se kterými se většina z nás špatně vyrovnává.

 

Rozhodli jsme se proto připravit pro naše studenty a absolventy kurz Přijímací pohovor aneb jak se uplatnit na trhu práce.

Termín: 18. 11. 2014 (16:00 –  19:00 hodin)

Na tomto kurzu se dozvíte, jak funguje trh práce, co udělat pro získání odpovídajícího pracovního uplatnění. Dozvíte se vše o přijímacím řízení, vyzkoušíte si „nanečisto“ jednotlivé fáze přijímacího pohovoru, různé situace a odpovědi na obvyklé, „případné diskriminující“ i záludné otázky. Kurz vám umožní získat větší sebejistotu, zaujmout a prodat své schopnosti, dovednosti a vyvarovat se chyb.

Přihlášky a podrobné informace zde.

 

Jenže zvládnout přijímací pohovor je nepochybně zátěží i pro druhou stranu. Jak vybrat toho nejlepšího uchazeče a odlišit jej od těch, kteří se na pozici nehodí? I pro vás jsme připravili kurz pod názvem Přijímací pohovor z pohledu personalistů – triky a hry uchazečů, jak je odhalit

Termín: 25. 11. 2014 (16:00 – 19:00 hodin)

Na tomto  kurzu se dozvíte, jak vést efektivně přijímací pohovory v rámci výběru nových zaměstnanců. Dozvíte se, jak rozpoznáte a odlišíte skutečné schopnosti a znalosti kandidáta od pouze suverénního a sebevědomého vystupování. Zjistíte, jak při pohovoru přistupovat k rozdílným typům uchazečů, jaké otázky vám pomohou účinně ověřit informace z CV, jak pracovat s příklady. Dozvíte se, v čem uchazeči nejvíce obelhávají personalisty. Rozvinete své dovednosti pro vedení přijímacích pohovorů.

Přihlášky a podrobné informace zde.