section
Absolventský klub Diamant

Absolventský klub Diamant

03.02.2011

Slavnostní večeře s rektorkou, která proběhla dne 27. ledna 2011 v reprezentativním prostředí salonku Boccacio Grand Hotelu Bohemia, byla první společenskou událostí nově vznikajícího Absolventského klubu Diamant.

Do Klubu Diamant mohou vstoupit úspěšní absolventi naší univerzity, kteří si chtějí udržet úzkou vazbu se svojí Alma Mater a splní podmínky členství obsažené ve Statutu klubu. Klub Diamant vznikl na popud absolventa VŠFS Ing. Antona Siekela, který tento projekt velkoryse podpořil vložením 1 mil. Kč do Absolventského fondu Diamant.

Vedení Klubu Diamant bude pro jeho členy organizovat pravidelná setkávání podle jejich přání. Bude zvát zajímavé osobnosti z univerzitního prostředí i ze společenské, politické, podnikatelské, sportovní apod. sféry. Pro členy bude rovněž na jejich přání uskutečňovat vzdělávací kurzy a bude jejich profesní činnost v rámci svých možností propagovat, podporovat a zviditelňovat. Možnost setkávání úspěšných absolventů přinese bezesporu i další synergické efekty nejen jim, ale přispěje i k dalšímu rozvoji naší univerzity.

Finanční prostředky Klubu Diamant budou spravovány prostřednictvím Fondu Diamant z příspěvků jeho členů a budou sloužit převážně pro potřeby klubu.

První setkání potenciálních členů proběhlo v uvolněné a přátelské atmosféře. Myšlenka existence podobného klubu několik účastníků večeře zaujala natolik, že na místě přislíbili své členství. Vedení univerzity předpokládá, že osloví ještě další skupinu absolventů s pozváním do Klubu Diamant. Očekáváme, že až se tento projekt dostane do širšího povědomí, přihlásí se někteří absolventi sami.

První setkání členů Klubu Diamant plánujeme na duben tohoto roku.

 

Fotografie z akce
foto: Daniel Hamerník, DiS.

dsc_6203.jpg dsc_6217.jpg dsc_6314.jpg dsc_6322.jpg dsc_6355.jpg dsc_6400.jpg

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in D:\Inetpub\webs\1284_web\www\2017\obsah\stranky\zpravy.php on line 101

Fotogalerie ( snímků)