section
Garden Party

Garden Party

22.06.2010

První červnová neděle patřila jako tradičně na Vysoké škole finanční a správní dětem. Program Garden Party, rok od roku bohatší, doplnilo vynikající jídlo a krásné slunečné počasí.

Účastníků dorazil skutečně přehršel a Kongresové centrum bylo při Červené Karkulce Karla Zimy plné malých nadšených diváků, kteří se předtím nechali pomalovat nejrůznějšími zvířecími motivy nebo si společně s rodiči vyrobili vlastní originální šperk z korálků.

Atrium se také ještě před obědem zaplnilo řadou pestrých balónkových zvířat, která děti doprovázela i při odpoledních soutěžích. Zručnost, odvaha i znalosti těch nejšikovnějších došly odměny ve spoustě vítězných cen a kdo neměl štěstí během soutěží, mohl si jej vytočit na kole štěstí. Ostatně toho se mohli zúčastnit i dospěláci, poté co dokončili sběr bobříků. Kdo nebyl, může jenom litovat. Za rok s novými atrakcemi na viděnou.


Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in D:\Inetpub\webs\1284_web\www\2017\obsah\stranky\zpravy.php on line 101

Fotogalerie ( snímků)