section
Poslední volná místa na přípravných kurzech ke státním závěrečným zkouškám

Poslední volná místa na přípravných kurzech ke státním závěrečným zkouškám

29.04.2010

Kvapem se blíží první termíny mimořádně oblíbených přípravných kurzů ke státním závěrečným zkouškám. Chcete-li se zodpovědně připravit na nejdůležitější zkoušku vašeho studentského života, neváhejte a kontaktujte nás, protože volná místa již několik týdnů nejsou samozřejmostí.

Bankovní akademie spolu s Vysokou školou finanční a správní letos opětovně připravila na květen celou řadu těchto kurzů a dá se očekávat, že počet frekventantů dalece přesáhne loňských šest set padesát absolventů.

Výuka probíhá v přátelské atmosféře v režii nejlepších pedagogů z VŠFS. Absolvent kurzu sice neobdrží žádný zápočet do svého indexu, ale obohatí se o nově získané vědomosti, které jsou při skládání závěrečné zkoušky k nedocenění.


Vzhledem k tomu, že se snažíme maximálně vyjít vstříc studentům kombinované formy studia, budou tyto přípravné státnicové kurzy probíhat v odpoledních až večerních hodinách. Po zkušenostech z loňského roku, kdy byla kapacita určitých kurzů zcela naplněna, doporučujeme důrazně studentům, aby se přihlásili co nejdříve.

Účastníci našich kurzů si mohou prohloubit své znalosti z těchto oborů:
Bankovnictví
Ekonomie   
Ekonomika a management   
Sociologie, psychologie a integrovaná marketingová komunikace   
Manažerská ekonomika       

Na jednotlivé kurzy se můžete přihlásit na této adrese:

http://www.vsfs.cz/?id=1025


Mnoho zdaru u státních závěrečných zkoušek.