section
?MUŽ? aneb Manuál Úspěšné Ženy

?MUŽ? aneb Manuál Úspěšné Ženy

13.05.2008

„MUŽ“ aneb Manuál Úspěšné Ženy

Matkou na plný úvazek je tématem IV. výroční konference projektu „MUŽ“ aneb Manuál Úspěšné Ženy, která se koná 17. května 2008 od 10,00 do 18,00 hod. v novém Kongresovém centru Vysoké školy finanční a správní v Estonské 500, Praha 10. Osobní záštitu nad konferencí převzala vedle hejtmana Středočeského kraje Petra Bendla i rektorka VŠFS Bohuslava Šenkýřová, která účastnice konference osobně pozdraví v úvodu programu.

VŠFS dlouhodobě podporuje profesní rozvoj a vzdělávání budoucích i stávajících maminek a sama se snaží o vytváření vhodných pracovních podmínek právě pro tuto cílovou skupinu. Záštita konference zaměřené na dilema moderních žen „děti versus kariéra“ proto patří k logickému vyvrcholení spolupráce VŠFS a MUŽe.

Manuál Úspěšné Ženy je projekt pod záštitou Elišky Haškové Coolidge, který si klade za cíl pomoci českým ženám jít krok za krokem ke svému úspěchu. K jeho hlavním aktivitám patří série lifestylových konferencí, při kterých se přední české úspěšné ženy, ale také úspěšní muži dělí o své postřehy, zkušenosti, rady a dochází k praktické výměně znalostí a názorů.

Více informací o projektu a program konference naleznete na www.manualzeny.cz.