section

Pravidla soutěže

  1. Vysoká škola finanční a správní, o.p.s. (dále jen „VŠFS“) pořádá soutěž o nejúspěšnější video a plakát na téma akční film.
  2. Účastníkem soutěže (dále jen „soutěžící“) se stává ten, který nahraje filmový plakát s tématem akční film do fotogalerie VŠFS (www.vsfs.cz/fotogalerie) nebo ten kdo zašle na emailovou adresu magdalena.strakova@vsfs.cz odkaz na video s tématem akční film, zveřejněné na serveru www.youtube.com)
  3. Soutěž je složena ze dvou kategorií. V první kategorii se soutěží o nejúspěšnější plakát na téma akční film. V druhé kategorii se soutěží o nejúspěšnější video na téma akční film.
  4. Vítěz kategorie je soutěžící, jehož plakát, či video se v dané kategorii bude líbit největšímu počtu lidí. V případě rovnosti hlasů rozhodne o vítězi odborná porota složená ze zástupců VŠFS.
  5. Absolutní vítěz je soutěžící, jehož plakát či video (dále jen „dílo“) obdržel nejvíce hlasů bez ohledu na kategorii. V případě rovnosti hlasů rozhodne o absolutním vítězi odborná porota složená ze zástupců VŠFS.
  6. Vítěz kategorie obdrží 12 vstupenek na filmový festival Febiofest.
  7. Absolutní vítěz obdrží 12 vstupenek na filmový festival Febiofest + volný poukaz pro dvě osoby na zahajovací večer Febiofestu.
  8. VŠFS si vyhrazuje právo omezit hlasování u soutěžního plakátu, je-li podezření z možné manipulace výsledku soutěže (například neoprávněným zásahem do administrace fotogalerie, použitím hlasovacích robotů, hlasování pomocí zakládání fiktivních e-mailů atd.).
  9. VŠFS si vyhrazuje právo umazat jakýkoliv počet hlasů u díla, je-li podezření z možné manipulace výsledku soutěže (například neoprávněným zásahem do administrace, použitím hlasovacích robotů, hlasování pomocí zakládání fiktivních e-mailů atd.).
  10. VŠFS si vyhrazuje právo vyřadit dílo ze soutěže, je-li podezření z možné manipulace výsledku soutěže (například neoprávněným zásahem do administrace fotogalerie, použitím hlasovacích robotů, hlasování pomocí zakládání fiktivních e-mailů atd.)
  11. VŠFS si vyhrazuje právo vyřadit dílo ze soutěže, porušuje-li dílo svým obsahem či ztvárněním zákony České republiky nebo obsahuje nevhodný obsah.
  12. VŠFS si vyhrazuje právo vyřadit dílo ze soutěže bez udání důvodu.
  13. Soutěžící souhlasí se zpracováním svých osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Soutěžící bere na vědomí, že může na základě tohoto souhlasu obdržet obchodní sdělení týkající se nabídky VŠFS. Pokud si soutěžící nepřeje dostávat tato obchodní sdělení, je možné tuto skutečnost sdělit VŠFS prostřednictvím e-mailu provozovatele jan.pikl@vsfs.cz.
  14. Soutěž bude zahájena dne 20. 2. 2012 a hlasování bude probíhat do 14. 3. 2012, do 12:00 hodin, kdy bude soutěž oficiálně uzavřena.
  15. Nejpozději dne 15. 3. 2012 budou výherci soutěže kontaktováni zástupcem VŠFS a bude jim předána výhra.
  16. Nebude-li možné se s výhercem pomocí jím uvedených kontaktních údajů do 5 pracovních dnů spojit, jeho výhra propadá ve prospěch VŠFS.
  17. V případě nepředvídatelných okolností (živelná pohroma, hackerský počítačový útok na webové stránky, zásah vyšší moci atd.) si VŠFS vyhrazuje právo soutěž zrušit. V tomto případě nebude výhra předána žádnému soutěžícímu.

Zpět na zprávu